Tiedotearkisto 2020

SEURAN SYYSKOKOUS SIIRRETTY TAMMIKUULLE

Julkaistu: 07.12.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Seuran syyskokous perutaan ja siirretään tammikuulle vallitsevasta koronatilanteesta, ja koronan leviämisen estämiseen annetusta ohjeistuksesta johtuen.

VYÖKOKEET JA VYÖKOEHARJOITUS PERUTTU

Julkaistu: 04.12.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Vyökoeharjoitus 8.12. on peruttu ja vyökokeet siirretty tammikuulle. Koe pidetään heti kun korona-tilanne ja harjoitteluun liittyvät koronarajoitukset lievenee turvalliselle tasolle.

Aikuisten ohjatut vuorot (tiistai ja torstai) on edelleen peruttu. Pyrimme järjestämään näiden tilalle online-treenejä ensi viikosta alkaen, kannattaa seurata seuran harjoituskalenteria!

Arto / vPj

MUUTOKSIA LOPPUKAUDEN HARJOITUKSIIN

Julkaistu: 02.12.2020
Tiedotteen tekijä: Matti Juutilainen

Koronatilanne kehittyy, Essoten alue on nyt kiihtymisvaiheessa. Tämä vaikuttaa myös harrastustoimintaan ja joudumme järjestelemään seuraavien viikkojen harjoitukset uudelleen Essoten suositusten ja Kamppailuinstituutin linjausten mukaisesti:

  • Juniorien vuoro torstaisin pidetään edelleen normaalisti. Vain terveenä mukaan!
  • Aikuisten ohjatut vuorot (tiistai ja torstai) on peruttu. Pyrimme järjestämään näiden tilalle online-treenejä ensi viikosta alkaen, kannattaa seurata seuran harjoituskalenteria!
  • Vyökoeharjoitus 8.12. pidetään, mutta poikkeuksellisesti vain vyökokeeseen tulijoille ja erityisjärjestelyin (maskit, tavallistakin isommat etäisyydet, jne.) Vain terveenä mukaan!
  • Vyökoe 9.12. pidetään erityisjärjestelyin. Vain terveenä mukaan!

Koitetaan jaksaa tsempata näinä haastavina aikoina! Luotetaan siihen, että tilanne kääntyy vielä (toivottavasti pian) parempaan suuntaan ja pääsemme takaisin normaalimpaan arkeen.

Matti / pj

ALEMPIEN VÖIDEN VYÖKOE

Julkaistu: 02.11.2020
Tiedotteen tekijä: Matti Juutilainen

Pitkän koronasta johtuvan tauon jälkeen järjestämme jälleen vyökoemahdollisuuden alemmille värivöille. Vyökoe on tässä vaiheessa vain 8., 7. ja 6.kupin vyöarvoja suorittaville harrastajille => siis vain keltaista, toisen asteen keltaista tai vihreää vyötä suorittavat.

Syynä tähän rajaukseen on se, että 5.kupista alkaen ottelu on olennainen osa vyökoetta ja koronasta johtuvien rajoitusten takia joudumme käyttämään toistaiseksi maskia lähikontaktissa. Maski lisää hengitysvastusta siinä määrin, että esimerkiksi 5.kupin vyökokeeseen kuuluva 2×2 min tekninen ottelu on haasteellista toteuttaa voimakkaan hengästymisen takia. Seuraamme tämän kokeen onnistumista sekä kontaktiharjoituksia maskeilla ja teemme päätökset ylempien vyöarvojen kokeista hieman myöhemmin, kunhan saadaan enemmän kokemuksia maskeista sekä tautitilanteen kehityksen suunta Etelä-Savossa selviää.

Vyökokeeseen tullaan normaalin harjoitusvyökokeen kautta. Harjoitusvyökoe pidetään tiistain vuorolla 24.11. klo 1830-2000, siis normaalilla vyökoetekniikkavuorolla. Harjoitusvyökokeeseen saavat tulla kaikki harrastajat, mutta se toteutetaan 8., 7. ja 6.kuppien vyökoevaatimusten mukaisena. Harjoitusvyökokeen perusteella saadaan lupa tulla varsinaiseen vyökokeeseen. Harjoituskokeen yhteydessä tarkistetaan vyökoevaatimusten mukaiset harjoitusmäärät harjoituskortista => kortti mukaan! Harjoitusvyökokeen toteuttaa Inari Vähätiitto 3.Dan ja valvoo Reino Pesonen 6.Dan.

Vyökoemahdollisuus 8., 7. ja 6.kupin vyöarvoja suorittaville on keskiviikkona 9.12. klo 1830-2000 vapaavuorolla. Sillä vuorolla ei ole vapaata harjoittelumahdollisuutta muilla harrastajilla vyökokeen takia. Kokeeseen saa tulla vain hyväksytyn harjoitusvyökokeen kautta. Taekwondopassi ja harjoituskortti mukaan. Kokeen toteuttaa pääopettaja Reino Pesonen.

Sekä harjoitusvyökokeessa että vyökokeessa käytetään kontaktivaiheessa maskeja, jotka seura tarjoaa. Muussa toiminnassa noudatetaan koronarajoituksia (käsihygienia, etäisyydet jne).

Seura laskuttaa vyökoemaksun siihen osallistuneilta kokeen jälkeen.

Reino Pesonen
Pääopettaja

TAEKWONDO HARJOITTELUN TURVALLISUUDESTA

Julkaistu: 01.10.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Noudatamme nyt korona-aikana seuraavia toimenpiteitä harjoitusten turvallisuuden varmistamiseksi:

1. Ennen kontaktivaihetta pestään ja desinfioidaan kädet

2. Puetaan hyvälaatuinen kertakäyttömaski

3. Harjoitellaan suhteellisen matalalla sykkeellä, koska maski vaikeuttaa hengittämistä

4. Harjoitellaan vain lyönnin/potkun päässä vastustajasta

5. Askelottelun osalta harjoitellaan perussuorituksia 1 ja 3 kolmen askeleen otteluissa, vastaiskut suoran käden lyöntejä/iskuja tai potkuja suoralla jalalla

6. Itsepuolustuksen osalta harjoitellaan etäisyyden pitoa, suoran käden otteista irtautumista, suoran käden hallintaotteita, maahan vientejä vain suoran käden etäisyydellä, kontrolloituja torjunta-/vastaiskukombeja suorin käsin/jaloin, ei ”vapaata kamppailua”

7. Ottelun osalta tehdään vain kontrolloitua potku- ja lyöntiharjoittelua matalalla temmolla. Ei voimakasta hengästymistä, ei varsinaista ottelua

8. Paria ei vaihdeta harjoituksen aikana – toki eri harjoituksissa eri päivinä pitää olla eri pari

9. Kontaktivaiheen jälkeen riisutaan maski => roskiin
Pestään ja desinfioidaan kädet

TAEKWONDOHARJOITUKSET JATKUVAT!

Julkaistu: 28.09.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Taekwondo-harjoitukset jatkuvat 28.9. alkavasta viikosta eteenpäin normaaleilla harjoitusvuoroilla, eli tiistaisin ja torstaisin. Harjoituskalenteriin on merkitty ohjatut harjoitukset sekä myös vapaavuorot joita kannattaa hyödyntää.

Harjoittelussa on käytössä edelleen Koronan varautumisohjeistus, eli kipeänä ei saa tulla harjoituksiin, turvavälit pidettävä ja potkutyynyt yms varusteet tulee desinfioida käytön jälkeen areenalta löytyvillä välineillä.

Kontaktiharjoittelu tullaan järjestämään kertakäyttömaskeja käyttäen, maskit tulevat niitä tarvittaessa seuran puolesta.

Tervetuloa harjoituksiin!

TAEKWONDO-HARJOITUKSET TAUOLLA 27.9. SAAKKA

Julkaistu: 15.09.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Mikkelin kaupunki on rajoittanut kokoontumisia sekä liikuntapaikkojen käyttöä vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Tästä johtuen ohjatut harjoitukset ovat tauolla 27.9. saakka. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme asiasta.

Kamppailuareena on siis suljettuna ohjattujen harjoitusten osalta, mutta omaehtoinen harjoittelu areenalla on sallittua.

TAEKWONDO-HARJOITUKSET TAUOLLA

Julkaistu: 09.09.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Taekwondo-harjoitukset ovat tauolla Essoten alueella olevan koronatilanteen johdosta 13.9. asti. Tilanteesta ja harjoitusten jatkumisesta tiedotetaan tarkemmin kun lisätietoa saadaan.

Taustalla tauolle on Essoten vahva suositus välttää sosiaalisia tilanteita mahdollisuuksien mukaan korona-aallon hillitsemiseksi.

SYYSKAUDEN HARJOITUKSISTA

Julkaistu: 30.08.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Syyskaudella ohjatut harjoitukset jatkuvat nyt toistaiseksi kesäaikataulujen mukaan tiistaisin ja torstaisin koronatilanteesta johtuen. Lisäämme harjoitusvuoroja heti kun tilanne sen sallii. Harjoitukset on merkitty seuran internetsivuille josta kannattaakin aina tarkastaa tilanne.

Harjoituskalenteriin on merkitty myös vapaavuorot joita kannattaa hyödyntää.

Harjoittelussa on käytössä edelleen Koronan varautumisohjeistus, eli kipeänä ei saa tulla harjoituksiin, turvavälit pidettävä ja potkutyynyt yms varusteet tulee desinfioida käytön jälkeen areenalta löytyvillä välineillä.

SEURAN KEVÄTKOKOUS 2020

Julkaistu: 10.06.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Mikkelin Taekwondo ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 17.6.2020 kello 17.30 asemaravintola Vaihassa (Mannerheimintie 1). Kokouksen asialista löytyy ohesta. Seura tarjoaa kokoukseen osallistuneille ruuan kokouksen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Matti / seuran pj

Lataa: 1591163660-Kevatkokous-kutsu.pdf

KAMPPAILULAJIEN YHTEISET OHJEET SEURAHARJOITTELUUN 1.6. ALKAEN

Julkaistu: 26.05.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Kamppailulajien yhteiset ohjeet seuraharjoitteluun 1.6. alkaen

Nämä ohjeet koskevat harjoittelua seuroissa 1.6. alkaen. Harjoituksiin saa osallistua kerralla korkeintaan 50 henkeä turvaetäisyys huomioiden. Mitä pienempänä harjoitusryhmät pidetään, sitä parempi. Ohjeistus voi muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Seuraa liiton ja viranomaisten viestintää.

Toimitaan vastuullisesti ja pidetään tauti kurissa.

Tämä on liiton suositus. Vastuu harjoitustoiminnasta on seuralla.

       Harjoituksiin tulo on ehdottomasti kielletty, jos itsellä tai lähipiirillä on pieniäkään sairastumisen oireita.
       Suositaan ulkoharjoittelua.
       Kädet on pestävä huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen harjoituksen. Harjoituspaikassa on oltava saatavilla käsidesiä.
       Aivastetaan ja yskitään omaan hihaan.
       Sisäharjoittelutiloja on siivottava tehostetusti.
       Jos harjoitellaan sisällä, lyhennetään salissa vietettyä yhteistä aikaa viemällä mahdollisuuksien mukaan alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt ulos.
       Pyritään pitämään vähintään kahden metrin välimatka harjoittelijoiden välillä tai noin kymmenen neliömetrin tila per harrastaja sekä ulko- että sisäharjoittelussa.
       Mahdollisuuksien mukaan suositaan sellaisia harjoitteita, joissa ei tarvita lähikontaktia.
       Jos harjoituksissa on lähikontaktiharjoitteita, tehdään ne mahdollisuuksien mukaan vakioparin kanssa.
       Mahdollisuuksien mukaan järjestetään harjoitukset vakioryhmille.
       Jos käytetään seuran yhteisiä harjoitusvälineitä, sama henkilö käyttää samaa välinettä koko harjoituksen ajan. Harjoituksen jälkeen harjoitusvälineet desinfioidaan.
       Omia harjoitusvälineitä ja etenkään juomapulloa ei lainata muille.
       Huutamisia (kiai, kihap) ja tuuletuksia (yläfemmat) vältetään.
       Harjoituksiin (saliin) saavutaan juuri ennen harjoituksen alkua ja lähdetään välittömästi harjoituksen päätyttyä.
       Vaatteet vaihdetaan kotona, jos mahdollista, eikä käytetä harjoituspaikan pukuhuoneita.
       Jos harjoitusryhmän jäsenellä todetaan koronatartunta tai sitä on syytä epäillä, on noudatettava viranomaisten ohjeita ryhmän jäsenten karanteenin asettamisesta. Ohjeet löytyvät Olympiakomitean ohjeesta (ks. alla).

Ohjeistusta ovat olleet tekemässä Suomen Aikidoliitto, Suomen Judoliitto, Suomen Karateliitto, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto, Suomen Nyrkkeilyliitto, Suomen Painonnostoliitto ja Suomen Taekwondoliitto.

Nämä ohjeet on laadittu täydentämään Suomen Olympiakomitean suosituksia: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/ https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fsuomen-taekwondoliitto-ry.mail-epr.net%2Fgo%2F1225008-1119445-64141820&data=02%7C01%7C%7C30e11799a9164103dd9808d7fcc40f8c%7Cf1f25c56217f415890ebb4241e806eff%7C0%7C1%7C637255791319449094&sdata=DRca3KlZauNrOHR4t4G3xyyQaNB%2F772uK1dhKrO5ZEU%3D&reserved=0

HARJOITTELU KAMPPAILUAREENALLA JATKUU!

Julkaistu: 15.05.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Taekwondotreenit jatkuvat 2.6. alkaen!

Kamppailuareena Mikkeli avaa harjoitustilat sekä kuntosalin 14.5. omaehtoiselle harjoittelulle.

Jokainen harjoittelija huolehtii hygieniasta ja puhdistaa käyttämänsä välineet huolellisesti harjoittelun päätteeksi.

Harjoitusvälineiden puhdistamiseen jätetään tarvikkeita salin varustekoppien sekä alueiden EA pisteiden lähelle.

Harjoittelu on mahdollista klo 9.00 – 21.00 välisenä aikana. Käynti areenalle avainlätkillä.

1.6. avautuu areena myös ohjatuille harjoituksille.
Harjoituksen ohjaaja on velvollinen huolehtimaan tarvikkeiden ja välineiden asianmukaisesta puhdistamisesta.
Jokainen harjoittelija huolehtii myös omasta hygieniastaan!

TAEKWONDO HARJOITUSTEN JATKUMISESTA!

Julkaistu: 05.05.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Suomen Hallituksen koronatilanteeseen liittyvien nykylinjausten mukaisesti saattaa olla mahdollisuuksia aloittaa ohjatut harjoitukset 1.6. alkaen. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta lisää heti kun asiat selviävät. Kamppailuareena saattaa aueta jo 14.5. alkaen omaehtoiseen harjoitteluun, mutta tästäkin kerrotaan tarkemmin kun asiaan saadaan vahvistus.

Taekwondon vyökokeet siirretään kaikki syksyyn näillä näkymin. Tästäkin tiedotetaan myöhemmin lisää kun asiat varmistuvat.

TIEDOTE HARJOITTELUTAON VAIKUTUKSISTA VYÖKOKEISIIN

Julkaistu: 15.03.2020
Tiedotteen tekijä: Matti Juutilainen

Vyökokeet jäivät nyt maaliskuussa harmillisesti pitämättä virus-rajoitusten takia. Kun viranomaisten päätösten jälkeen toimintaa voidaan taas ohjatusti jatkaa, edetään vyökokeiden osalta seuraavalla tavalla:

1. Pidetään yksi ”ruosteenpoistotreeni”, jossa kerrataan rauhalliseen tahtiin kaikki osa-alueet lävitse
2. Pidetään vyökoeharjoitus, jossa käydään uudelleen lävitse osa-alueet vyökoetahtiin => tästä treenistä voi saada luvan tulla varsinaiseen vyökokeeseen, mikäli tekeminen ja harjoitusmäärät ovat riittävällä tasolla
3. Pidetään yksi kertaava vyökoeharjoituksen havaintojen perusteella tarpeellisille osa-alueille kohdennettu treeni
4. Pidetään vyökoe niille, jotka ovat saaneet luvan tulla kokeeseen vyökoeharjoituksessa

Kannattaa treenata tauon aikana ainakin poomsea ja perustekniikkaa useamman kerran viikossa sekä pitää yllä kuntoaan tautitilanteen ja mahdollisten karanteeniaikojen salliessa. Treenitauosta voi tulla pitkäkin, kokeet ovat joka tapauksessa aikaisintaan vasta toukokuun lopulla tai vasta kesän alussa!

Seuran pääopettaja Reino Pesonen

TAEKWONDOHARJOITUKSET PERUTTU TOISTAISEKSI

Julkaistu: 15.03.2020
Tiedotteen tekijä: Matti Juutilainen

Mikkelin Taekwondoseuran kaikki harjoitukset, vyökokeet ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi Koronaviruksen takia. Seuraamme tilanteen etenemistä sekä Taekwondoliiton ja viranomaisten suosituksia ja tiedotamme siltä pohjalta seuran sivujen kautta ja sähköpostitse, kun toimintaa taas jatketaan.

Vaikka ohjattuja harjoituksia ei nyt voida pitää, omasta kunnosta on silti hyvä huolehtia ja omaa lajiosaamista voi ylläpitää mahdollisuuksien mukaan myös kotona. Netistä löytyy paljon ohjevideoita, joita voi soveltaa mm. liikesarjojen muisteluun. Myös seuran kotisivuilla on linkkejä hyödyllisiin materiaaleihin.

PERUUTETTU: YHTEISTREENIT LAPPEENRANNASSA 14.3.!!

Julkaistu: 13.03.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Harjoitukset peruutettu!!

Lappeenrannassa järjestetään Kouvolan ja Lappeenrannan yhteistreenit 14.3. lauantaina klo 15:00 – 18:15. Mikkelistä toivottaisiin myös harrastajia mukaan!

Treeneihin mukaan olisi hyvä ottaa pistareita sekä omat panssarit. Harjoitukset sopivat myös Juniori-harrastajille.

Osoite Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta. Google Maps neuvoo melko tarkasti rakennuksen. Sisäänkäynti on sisäpihan puolelta, noin puolesta välistä rakennusta (Mainokset joogastudiolle, valokuvausliikkeelle yms ovat oven vieressä)

Autot voi ajaa joko siihen sisäpihalle, mutta myös Pallon liikuntahallin parkkipaikkaa siinä rakennuksen päädyssä voi käyttää myös.

Rohkeasti mukaan! Ohjaajilta lisätietoa!

järjestäjänä Lappeenrannan Taekwondo Seura Ry

IISALMESSA TAPAHTUU! SALIKISAT JA JUHLALEIRI

Julkaistu: 04.03.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Iisalmen Taekwondo järjestää yhdessä Suomen Taekwondoliiton kanssa salikisat 4.4.2020. Salikisat on aloitteleville kisaajille (niin lapsille kuin aikuisillekin) suunnattu tapahtuma, jossa pääsee hauskalla tavalla kokeilemaan kumpaakin taekwondon kisamuotoa: ottelua ja liikesarjaa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää:
https://iisalmentaekwondo.seura.info/uutiset/salikisat-4-4-2020/

Iisalmen Taekwondo järjestää myös 22-24.5. seuran 20-vuotisjuhlaleirin. Leirin ohjaajina toimivat Marcos Kuusjärvi ja Petri Nieminen eli legendaarinen leiri on tiedossa. Kannattaa merkata kalenteriin!

https://iisalmentaekwondo.seura.info/20-vuotisjuhlaleiri/

Parhain terveisin,
Jari Kanninen
Iisalmen Taekwondo ry

salikisat
juhlaleiri

SIM UU LEIRI KUOPIOSSA 24.-26.4.

Julkaistu: 17.02.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Kuopiossa pidetään 24.-26.4 Sim UU leiri. Perjantain osuus on tarkoitettu 1.Kup vyöarvoista ylöspäin, muutoin leiri on avoin kaikille vyöarvoille.

Leirillä on treenejä monipuolisesti kaikenikäisille harrastajille.

Ilmoittautuminen leirille 10.4. mennessä kutsussa olevan linkin kautta. Paikkana toimii Kuopion Liikunta- ja kamppailukeskus.

Lataa: Leirikutsu

TAEKWONDO-STARTTI ALKAA 5.2.!

Julkaistu: 29.01.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Taekwondo-startti alkaa 5.2.2020 klo 18:30 Kamppailuareena Mikkelin tiloissa! Nyt on jälleen matalan kynnyksen kurssi käynnistymässä, joten rohkeasti kaikki halukkaat mukaan kokeilemaan Taekwondoa!

TAEKWONDO-STARTTI
Taekwondo-startti on lyhyt yli
14-vuotiaille suunniteltu peruskurssi
ja sen kautta saa viidessä viikossa
tarpeelliset valmiudet liittyä mukaan
seuran kaikkiin treeneihin, ikä ja vyötaso
huomioiden. Harjoitukset ovat kerran
viikossa keskiviikkoisin. Viiden viikon
harjoittelun jälkeen voi halutessaan
suorittaa keltaisen vyön (8.kup) kokeen.

MITÄ TARVITSET
Taekwondo-startti sopii kaikille yli
14-vuotiaille, aiempaa kokemusta tai
hyvää kuntoa ei tarvita. Lajissa tarvittava
peruskunto ja -taidot karttuvat vähitellen
harjoitusten aikana. Harjoitteluasusteeksi
käyvät mukavat sisäliikuntavarusteet, esim.
verryttelyhousut ja t-paita. Kenkiä ei tarvita,
harjoittelemme tatamialueella paljain jaloin.

AIKA JA PAIKKA
Keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00,
Kamppailuareena Mikkeli
Suur-Savonkatu 1-3
Murskaamo alue 2
(Kamppailuareenan eteisestä oikealle ja
tatamialueiden läpi aivan perälle asti).
LISÄTIETOJA
Peruskurssin hinta 20€ (5 viikkoa).
Haluttaessa vyökoe 40€
sisältää keltaisen vyön ja taekwondo-
passin). Haluttaessa taekwondo-puvun
(dobok) hinta n. 30-40 €.
Kurssin jälkeen saa treenata samalla
maksulla koko loppukevään.
Lisätietoja: Matti Juutilainen
puh. 050 356 6753 | matti@juutilainen. i
www.mikkelintaekwondo.com

TAEKWONDOSTARTTI JA FITNESS-TAEKWONDO

Julkaistu: 17.01.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Seuraava taekwondostartti alkaa 5.2. klo 18:30 Kamppailuareenalla.

Mikkelin Taekwondo pyörittää myös Fitness-taekwondoa joka sopii kaikille, myös lajia tuntemattomille ihmisille jotka haluavat kokeilla lajia. Tervetuloa kokeilemaan!
Fitness-vuoro pyörii torstaisin klo 17:00-18:30 kamppailuareenalla.

SEURATIEDOTE 1/2020

Julkaistu: 08.01.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Seuramme kevätkausi alkaa jälleen täydellä teholla vuodenvaihteen tauon jälkeen. Taekwondoharjoitukset alkavat jälleen pyöriä normaalisti 7.1. alkaen ja lisätietoa harjoituksista saa seuran sivuilta (www.mikkelintaekwondo.com). Erityisesti kannattaa silmäillä harjoituskalenteria jossa on tarkemmin harjoituksiin liittyvää informaatiota kuten vetäjät ja aiheet.

Harjoituksista uutuutena mukana jälleen diesel-vuoro torstaisin klo 18:30-20:00 kamppailuareenalla. Toinen muutos koskee juniorivuoroa, juniorivuoro on vuoden alusta alkaen tunnin mittainen ja siis torstaisin klo 17:15-18:15 kamppailuareenalla. Samaan aikaan juniorivuoron kanssa pyörii fitness-taekwondo joka ei vaadi taekwondo-osaamista ja sopii kaikille. Fitness-taekwondoa suositellaan erityisesti juniorien vanhemmille, kannattaa tulla tutustumaan ja kokeilemaan rohkeasti!

Mikkelin Taekwondo Ry:n johtokunta kokoontui 7.1. ja järjestäytyi seuraavasti: Puheenjohtajana toimii Matti Juutilainen, varapuheenjohtajana Arto Nykänen, Sihteerinä Tero Lång, lajivastaavana Inari Vähätiitto sekä taloudenhoitajana Aki Vilen. Ottakaapa rohkeasti yhteyttä johtokuntaan kaikissa seuraan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Hihasta voi tulla nykimään harjoitusten jälkeen tai ennen, joskus myös harjoitusten aikana. Lajiasioista kannattaa kysellä ohjaajilta lisää.

Taekwondo-startit järjestetään jälleen siten että ensimmäinen kevään starteista alkaa 15.1.2020 klo 18:30 kamppailuareenalla. Toinen kevään starteista aloitetaan 4.3.2020 klo 18:30-20:00. Molemmat startit kestävät 5 viikkoa. Mainostakaahan kursseja kaikille niin saadaan uusia harrastajia mukaan!

VUODEN 2018 VIIMEINEN VYöKOE

Julkaistu: 02.01.2020
Tiedotteen tekijä: Arto Nykänen

Vuoden 2018 viimeisissä vyökokeissa seuran jäsenet suorittivat 7 uutta vyöarvoa ja lisäksi yksi Kuopion seuran jäsen oli vyökokeessamme. Kokeessa saavutettiin seuraavat vyöarvot:

Noel Hertteli 3.kup
Janne Närhi 6.kup
Elli Ruuskanen 7.kup
Matti Pohjalainen 7.kup
Grace Nyirankwano 7.kup
Antti Ukkonen 8.kup
Telmen Altan 8.kup

lisäksi Emmi Korhonen Kuopion Taekwondoseurasta suoritti 3.kup-arvon.

Kokeen pitivät pääopettaja Reino Pesonen 6.dan apunaan Inari Vähätiitto 3.dan.

Kokelaiden osaaminen oli kunkin vyötasolla joko hyvää tai erittäin hyvää. Kokeessa annettiin näyttöjä kaikista viidestä osa-alueestamme (perustekniikka, poomse, askelottelu, itsepuolustus sekä ottelu) ja lisäksi tentattiin varsinkin ylemmiltä vöiltä teoriatietoa lajistamme. Jokainen ansaitsi kirkkaasti uuden vyöarvonsa. Seura onnittelee uusia vyöarvoja.

Seuraava värivöiden koemahdollisuus on maaliskuun lopussa ja seuraava Dan-koemahdollisuus toukokuussa.