Kurssit

Seuraavat taekwondon peruskurssit käynnistyvät syksyllä 2024.

Jätä yhteystietosi Mikkelin Taekwondon rekisteriin, niin lähetämme tietoa ja ohjeita lähempänä kurssien alkua!

TAEKWONDON PERUSKURSSIT

Aikuisten peruskurssi on suunniteltu yli 14-vuotiaille ja sen kautta saa kuudessa viikossa tarpeelliset valmiudet liittyä mukaan seuran kaikkiin treeneihin, ikä ja vyötaso huomioiden. Peruskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kuuden viikon harjoittelun jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön (8.kup) kokeen.

Juniorien peruskurssi soveltuu alle 14-vuotiaille ja sen suunniteltu kesto on n. kolme kuukautta. Päätavoitteena on taekwondon keltaiseen vyöhön tarvittavien lajitaitojen oppiminen. Samalla opitaan itsepuolustuksen perusteita ja nostetaan henkistä itsepuolustusvalmiutta. Kurssilla kohotetaan fyysistä kuntoa ottaen huomioon lasten ja nuorten fyysinen ja motorinen kehitys. Jokaisessa harjoituksessa myös leikitään ja pelataan.

Lajina Taekwondo on erittäin monipuolinen ja sopii kaikille. Aiempaa urheilukokemusta tai hyvää kuntoa ei tarvita. Lajissa tarvittava peruskunto ja -taidot karttuvat vähitellen harjoitusten aikana. Peruskurssin harjoitteluasusteeksi käyvät mukavat sisäliikuntavarusteet, esim. verryttelyhousut ja t-paita. Kenkiä ei tarvita, harjoittelemme tatamialueella paljain jaloin. Juomapullo kannattaa ottaa mukaan.

Harjoittelupaikka

Kamppailuareena Mikkeli
Suur-Savonkatu 1-3
Murskaamo alue 3 (Kamppailuareenan eteisestä oikealle ja tatamialueiden läpi aivan perälle asti)

Googlen kartta
Tarkempi opaskartta

Ajankohta

Aikuisten peruskurssi tiistaisin klo 18:30 – 20:00.

Hinta

Aikuisten peruskurssin hinta on 40 €. Kurssin jälkeen voi halutessaan lisäksi osallistua keltaisen vyön kokeeseen (hinta 40 €, sisältää kokeen lisäksi keltaisen vyön sekä taekwondo-passin) – tarvitaan jos haluaa edetä vyöarvoissa sekä hankkia taekwondo-puvun (dobok, hinta n. 35 €).

Juniorien peruskurssin hinta on 80 € ja se sisältää keltaisen vyön kokeen, vyön ja taekwondo-passin. Sisaralennus -20%.

Ilmoittautuminen kurssille

Jätä yhteystietosi tästä, niin otamme yhteyttä ja annamme tarkemmat ohjeet ennen seuraavan kurssin käynnistämistä.

Lisätietoja

Vesa Räsänen
kurssit@taekwondomikkeli.fi