Harjoituskauden viimeinen värivyökoe 27.5.

Seuran pääopettaja Reino Pesonen piti kauden viimeisen värivyökokeen. Uuden vyöarvon saavuttivat:

  • Juhana Juutilainen 3.kup
  • Tero Lång 4.kup
  • Otto Nykänen 4.kup
  • Taito Kokkonen 5.kup
  • Jari Veteläinen 6.kup
  • Alina Jusufi 6.kup

Koe meni tosi hyvin, kukin esitti hyvää osaamista vahvuusalueillaan sekä hyvää kuntoa ja spirittiä kuumassa Dojangissa. Toki jotain kehitettävääkin jäi, mutta haasteet olivat hyvin pieniä ja kullakin yksilöllisiä. 

Kiitän samalla aktiivisesta harjoituskaudesta, vaikka kevyet ohjatut treenit jatkuvatkin vielä Juhannukseen asti. Pitäkäähän huolta peruskunnosta kesällä, mutta muistakaa levätä ja rentoutua. Tavataan suunnitelmallisemman ohjatun treenin parissa elokuun alussa!

Reino Pesonen
6.Dan, pääopettaja